ascensoare,ascensorul, alba iulia,lifturi,platforme,service,montaj,ascensoare persoane, ascensoare ,ateriale, ascensoare auto, scari rulante,ascensoare autoportante, ascensoare persoane dizabilitati

ascensorulalba05@yahoo.com Deranjamente 0258/834980

0258/834338

ascensorul alba – 25 ani de experienta!

 Ascensoare alba iulia - ascensorul srl
SC Ascensorul SRL  este o companie cu capital integral privat, infiintata in anul 1991,avand ca obiect de activitate intretinere, service, reparatii, modernizari, montaj (comercializare + instalare) ascensoare - toate tipurile si scari/trotuare rulante. Societatea este certificata si are implementat sistemul de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2008.
Pentru rezolvarea problemelor tehnice legate de proiectarea puturilor ascensoarelor (de orice tip) acordam ajutor tehnic de specialitate si consultanta gratuita, inca din faza de proiectare a cladirii si pe parcursul construirii acesteia.

 

CALITATE

Prin serviciile disponibile asiguram un standard de calitate europeana. Componentele ascensoarelor comercializate sunt furnizate de renumiti producatori europeni din domeniu (Spania, Slovenia, Italia si Germania).

 

EXPERIENTA

Oferim servicii de calitate clientiilor nostri prin experienta de  peste 25 ani acumulata in domeniu .

 

SATISFACTIE

Fiabilitatea componentelor este un factor important atat pentru dvs cat si pentru noi.Pe langa acest aspect personalizarea fiecarei lucrari impune rigurozitate, atentie la detaliu si costuri.Toate acestea urmaresc in final satisfactia potentialului client.